U bevindt zich hier: Startpagina  

3E BALANCED SCORECARD SOFTWAREPAKKETTENDAG
  

Op 13 november 2003 heeft de 3e Balanced Scorecard softwarepakkettendag plaatsgevonden in het Stoomdepot in Rotterdam.

In een open en plezierige ambience gaven diverse sprekers een kijkje in hun keuken.

Op de kennismarkt waren diverse leveranciers te vinden en stoomtreinen trokken hun bekijks.

Op deze site zijn de foto's van het evenement te bewonderen en zijn de presentaties van de sprekers aan te vragen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u het evaluatieformulier zou willen invullen.

Die mogelijkheid staat zowel voor bezoekers als niet-bezoekers van de 3e Balanced Scorecard softwarepakkettendag open.


Organiseren, selecteren, implementeren

Deze 3 thema's komen uitgebreid aan bod tijdens de 3e Balanced Scorecard Sofwarepakkettendag.

Onder de deelnemende organisaties zult u dan zowel pakketleveranciers als ook implementatiepartners of combinaties hiervan ontmoeten.


Leveranciers

De volgende bedrijven/organisaties hebben toegezegd in ieder geval acte de présènce te geven op de 3e Balanced Scorecard Softwarepakkettendag:


 

Ackinas is een internationale onderneming, die zich toelegt op het leveren van adviezen, tools, modellen en methodologieŽn op het gebied van Process- en Performance management (Balanced Scorecard).

 

Advitrae Consulting Advitrae adviseert, traint en onderzoekt. Met bewezen expertise in performance management. Op het snijpunt van praktijk en wetenschap. Om uw organisatie in beweging te krijgen. Met interventies en instrumenten die werken.

 

Arysti Planner Op projectmatig basis verleent Arysti Planner consultancy diensten rondom management informatie en kwaliteitsmanagement, specifiek gericht op en tegen een budget dat past bij het MKB. Het devies is: Begin klein en laat het systeem meegroeien in het ritme van het bedrijf.

 

Atos KPMG Consulting is een van de meest prominente managementadviesbureaus ter wereld en houdt zich bezig met een breed scala aan consultancy-activiteiten op het raakvlak van markt, business en IT.

 

BAS Nederland is gespecialiseerd in invoering van management informatie oplossingen die worden toegepast voor de beheersing en begeleiding van bedrijfsprocessen die bepalend zijn voor het succes van profit- en non-profit organisaties en leiden tot meetbare verbeteringen.

 

Concise is naast detachering gespecialiseerd in business consultancy. Hierbij richt Concise zich vooral op verbetering van kwaliteit, bevordering van controleerbaarheid en kostenbesparing.

 

CorVu Nederland is een wereldwijd opererende leverancier van enterprise business performance management, business intelligence en Balanced Scorecard software oplossingen.

 

EFM Software , specialisten in software voor managementinformatie- en rapportage op basis van de Balanced Scorecard.

 

Inforay is een software technologiebedrijf dat actief is in de markt van business intelligence.

 

PBviews ondersteunt naast de Balanced Scorecard alle andere management methodieken.

 

PreSoft ontwikkelt management software zoals scorecard, relatiebeheer, enquête tools in combinatie met maatwerk oplossingen en aanpassingen.

 

Promaco ondersteunt organisaties in hun streven naar blijvende prestetatieverbetering.

 

QPR is used to plan, implement, communicate and commit people on organizational strategies and objectives.

 

Runikam is een advies- en management bureau, dat vanuit kwaliteitskundige invalshoek organisaties ondersteunt bij resultaat management.

 

Synaxion is zelfstandig ontwikkelaar van software voor het automatiseren van de Balanced Scorecard methodiek.

 
Sprekers

Vanuit de volgende organisaties zullen sprekers aanwezig zijn:


 

Gemeente Roosendaal 10.00 tot 10.45 uur: de heer Harry Smits, Hoofd Sociale Zaken van de Gemeente Roosendaal: 'Hoe raak ik, blijf ik, gebalanceerd in control over mijn verantwoordelijkheidsgebied?'.

 

Hogeschool Zeeland 11.00 tot 11.45 uur: de heer Bert Brijs van de Hogeschool Zeeland (pusHZ): 'Balanced Scorecard in het Hoger Onderwijs'

 

British American Tabacco 12.00 tot 12.45 uur: de heer Peter Manet, Head of Finance bij BAT-STC-Tabacofinar een onderdeel van British American Tabacco: 'Performance Management: van concept tot implementatie'.

 

Yokogawa 13.00 tot 13.45 uur: de heer Michiel Brouwer, projectleider bij Yokogawa: 'Performance Management, de invoering bij Yokogawa'.

 

Sogeti 14.00 tot 14.45 uur: de heer Ron Wessel van Sogeti: 'Operatie op Stoom - Balanced Scorecard bij het Meander Medisch Centrum'

 

Rabobank 15.00 tot 15.45 uur: de heer R.Touwslager van de Rabobank: 'Ontwerp en implementatie resultaatgericht sturen bij de Rabobank'

 
Mediapartners

De volgende bedrijven zijn als mediapartner verbonden aan de 3e Balanced Scorecard Softwarepakkettendag:


 

Balanced-scorecard.nl is dé portal voor Balanced Scorecard en (Corporate) Performance Management in Nederland. Een niet te missen bron van informatie en inspriratie.

 

Softwarepakketten.nl biedt onafhankelijk inzicht in software.

 

Softwaregids.nl (sinds '99) is de grootste, gratis toegankelijke software database in de Benelux en altijd up-to-date.

 

SurveyWorld.NET is een survey beheeromgeving. Hiermee kunt u in eigen beheer online surveys opstellen en uitsturen, voor uiteenlopende onderzoeken.

 

Chief Financial Officer behandelt alle zaken die voor financials van belang zijn. In Chief Financial Officer staat de CFO en zijn fears & greeds (!) centraal. De toonzetting is kritisch, constructief en onderhoudend. De redactie besteedt aandacht aan successen, kansen en trends. Maar zeker ook aan falende CFO's, mislukte IT projecten, overnames en emissies.

 

Balanced Scorecard. Start.Be is dé portal voor Balanced Scorecard en (Corporate) Performance Management in BelgiŽ.

 

AccountingWEB.nl is dé portal voor de accountancy beroepsgroep.

 
Sympathisanten

De volgende bedrijven zijn als sympathisant verbonden aan de 3e Balanced Scorecard Softwarepakkettendag:


 

Columbus IT Partner Columbus IT Partner is wereldwijd met 850 werknemers en aanwezigheid in 27 landen een van de voornaamste partners van Microsoft Business Solutions.

 

EBM Solutions is a privately owned company, established in 2001, with the clear objective to become a leading software supplier in management information.

 

Nunq Consultants , advisering en ondersteuning: omdat u niet overal zelf een oplossing voor weet!

 

Triqs Management Simulaties is gespecialiseerd is in het ontwikkelen, toepassen en begeleiden van computerondersteunende managementsimulaties.

   
Interesse?

Bent u ook benieuwd naar wat de Balanced Scorecard voor uw organisatie zou kunnen betekenen?

Kom er alles over te weten op de 3e Balanced Scorecard Softwarepakkettendag.

Naast dit alles kunt u genieten van een bezichtiging van het Stoomdepot onder leiding van de enthousiaste vrijwilligers van de Stoom Stichting Nederland.

Geïnteresseerd? Schrijf nu in!


 
Promoted at Global Promote - gloprom.com