HomeNieuwsDossiers & casesSeminarsLiteratuurKennis-institutenAdviseurs & leveranciersLinks

Nieuws:

Nieuwsarchief 2006

Nieuwsarchief 2005

Nieuwsbrieven archief

RSS newfeeds

Algemeen:

Home

Wat is de barcode?

Vraag het de expert

Nieuwsbrief

Contact

Over BARCODE4u.nl

Site map

» 01-11-2005 - Emballage toepassing bij Florensis Uniek codeer- en identificatiesysteem voor kwekerij-emballage CaptureTech zet Visidot in, vooruitlopend op RFID Samenvatting: Emballage is vaak een kostbaar goed vanwege de voortdurende investeri...

» 25-08-2005 - Innovatieve code: 2DCS Alle pogingen om goederen tijdens hun tocht door de in- en externe logistieke keten te volgen (traceren) door middel van herkenning- en volgsystemen (tracking) kunnen stranden op onvoldoende gestandaardiseerde (RFID) of onvoldoende datacapaciteit (barcodes) biedende coderingen. De tweedimensionale coderingstechniek kan dit probleem oplossen.

» 25-08-2005 - Scanners vragen onderhoud Het aantal barcode-laserscanners neemt nog altijd toe. Met name in distributiecentra, waar bijvoorbeeld bij inpakstations, sorteersystemen, inslag- en uitslagpunten maar ook bij controlepunten voor het orderverzamelen zogeheten vaste scanners zijn opgesteld. Deze scanners registreren alle passerende barcodes ten behoeve van het ‘warehouse management system’. Maar als ze vervuild zijn, registreren ze niets en ze vervuilen soms sneller dan verwacht.

» 25-08-2005 - Duurzaam barcode-etiket Een van de grootste problemen bij automatische datacollectie is dat over de identificatie(bar)code iets anders is aangebracht. De code kan dan niet gescand worden, waardoor een sorteer-, afvul- of intern transportsysteem vastloopt. Er is echter een oplossing.