OverzichtContact

Algemeen:

Overzicht

ma 22-01-2007 en di 23-01-2007

Voor jullie als lezers wordt dit wat saai, maar ik ben als een dolle aan de gang om de portal » Hongarijevandaag.nl te vullen met gegevens.
Had één redelijke tegenslag, want Femmy belde dat ze tóch niet op de site willen nu. Ze kunnen het werk niet aan. Op de site gaan staan zou het risico in zich hebben dat er nóg meer verkocht wordt en dat willen ze niet. Heb ik het hele weekend lopen beulen om er alles in te krijgen.....
.... maar ja, zo gaat dat als ondernemer.

Komt wel goed. Ik heb een heel goed gevoel over de site en de reacties zijn lovend. Gaat allemaal wel goedkomen.

Momenteel denk ik eraan om mijn huis in Breda voor een periode van nog eens 6 maanden door te verhuren, kan ik nóg 6 maanden hier zijn en nóg beter weten wat ik echt wil. Buiten dat valt in die 6 maanden ook de zomerperiode en pak ik heerlijk die 35 graden en volop zon heerlijk mee!
Ik denk dat ik in de 1e of 2e week van februari naar Nederland kom om daar zaakjes te regelen en weer gauw terug te gaan!
We zien wel! Eerst de site op de rails krijgen. Dát is het belangrijkste!

RFID4u.nl leverde gisteren weer een nieuwe leverancier op. Wéér € 100,- per maand inkomsten.

wo 24-01-2007

Het is 14.00 uur en het sneeuwt hier! Er blijft niets liggen, want daar is het te warm voor, maar toch!

do 25-01-2007 en vr 26-01-2007

Het is nu vrijdag 26 januari bijna 19.00 uur.

De afgelopen week is er werkelijk gebeuld aan de Hongarije-site. De eerste reacties zijn zeer positief, dus lekker doorgaan.

Hier en daar vreselijke technische hoofdbrekens. Ik ben al twee dagen bezig om een module naar mijn zin aan de praat te krijgen voor te huur staande huizen. Valt niet mee, maar komt wel goed.

Vandaag kreeg ik onderstaande envelop toegestuurd. Héél mooi. Echt om te bewaren samen met de andere 1956-2006 spullen.

za 27-01-2006 en zo 28-01-2006

OK, ik heb nu besloten om zondag 4 februari terug naar Breda te komen. Ik wil om 5 uur hier wegrijden en in de loop van de avond in Breda aankomen.
Voor hoelang ik in Nederland zal zijn en wat ik ga doen, weet ik nog niet. De ontwikkelingen met » www.hongarijevandaag.nl gaan zó hard, dat dat best wel eens een impact kan hebben op mijn verdere besluitvorming.

In september 2006 heb ik alles wat ik deed en wat ik leuk vond eens van een afstand beschouwd en heb gezegd: wat ik wil zijn is 'uitgever, publicist en fotograaf'. Toen heb ik ook » www.janvankuijk.nl weggezet en vanaf dat moment ben ik ook gaan schrijven. Sommigen hebben er wel wenkbrouwenfronsend naar gekeken, maar tóch komt dat nu wéér naar voren. Dát is wat ik wil zijn en Hongarijevandaag.nl is daar weer een invulling van.

De eerste (telefoon)gesprekken in Nederland die ik over Hongarijevandaag.nl heb gehad, de eerste e-mailwisselingen met deze en gene en de eerste reacties nijgen er naar toe dat Hongarije Vandaag ook in de loop van het jaar wel eens in een magazinevorm zou kunnen uitkomen. Dán ben ik dus écht uitgever.

Hoe het ook gaat worden, nu is het er nog niet en nu wil ik er alleen maar voor zorgen dat de hele site technisch staat op het moment dat ik richting Nederland ga. Dát heeft de afgelopen week héél véél tijd gekost en zal het de komende week ook nog kosten.
Om deze redenen is mijn dagboek nu ook niet meer zo flamboyant met allerlei foto's en belevenissen. Het is gewoon keihard werken hier!