OverzichtContact

Algemeen:

Overzicht

» Carnaval's week. Een week samen met Paul naar Hongarije. De belangrijkste reden: lunch met Gyurcsány Ferenc, minister-president van Hongarije.

» De twaalfde week ... en voorlopig de laatste van deze oriŽntatieperiode.

» De elfde week

» De tiende week

» De negende week en de eerste normale volle werkweek van 2007.

» De achtste week. 2007!

» De zevende week

» Kerstwens van Paul en Jan.

» De zesde week Paul komt vrijdag voor 2 weken naar Hongarije!

» De vijfde week

» Hoe wordt Oud en Nieuw gevierd? Ik heb maar eens even wat gezocht wat er met Oud en Nieuw allemaal plaatsvindt in Hongarije. Lees maar eens ...

» De vierde week Het is al zo 'gewoon' om hier te zijn. Alsof het altijd zo zal blijven.

» De derde week , als het leuk is, gaat de tijd gaat snel!

» Avondopnamen gemaakt in Budapest met de fotocursus van Lajos.

» Foto's maken in Budapest samen met de mensen van de fotocursus van Lajos.

» De tweede week van 'gewoon' werken in Hongarije.

» Szabadság, Szerelem - Vrijheid, Liefde is een prachtige film, die een goede indruk geeft van het Russische geweld op 4 november 1956 in de straten van Budapest. Ik vraag mij af: Waar bleef het westen om de Hongaren te helpen? Ik vind het nodig om me als Nederlander te verexcuseren naar de Hongaren, ik liep weliswaar nog niet rond op deze aardkloot, maar ik vind dat mijn landgenoten destijds anders hadden moeten besluiten! (Het openen van deze bijdrage in mijn weblog kan even duren, omdat de trailer van de film worden geladen.)

» De eerste volle werkweek in Hongarije.

» Het eerste weekend in Hongarije.

» De eerste werkdagen in Hongarije waren in Budapest. Donderdag 9 en vrijdag 10 november 2006 was de Waterconferentie, georganiseerd door de Nederlandse Ambassade.

» Woonruimte Balatonkenese met een plattegrond en foto's. Weet je hoe ik woon aldaar.

» Op naar Magyarország! (Hongarije dus). Vandaag is het 7 november 2006, het is de dag van vertrek. Het begin van een periode van 3 maanden om te kijken of ik zakelijk in Hongarije één en ander aan de gang kan krijgen.

» Dag vader en dag moeder , dag zuster Ursula. Ik zie het hier niet zitten, ik ga naar Amerika. Dat zong Rob de Nijs in 1973! Lees verder over mijn gevoel ....

» Het besluit is om gedurende 3 maanden mij in Hongarije te gaan oriŽnteren op de mogelijkheid van het opstarten van zakelijke activiteiten aldaar.