OverzichtContact

Algemeen:

Overzicht

ma 15-01-2007

Om 8 uur lig ik op de tafel bij de fysio en gaan ze me met electrotherapie en massage aan de praat helpen. Aansluitend ga ik winkelen in Veszprém. Zo maar.

's Middags vertrek ik naar Budapest, waar om 19.00 uur het cimbalomconcert is. Het vindt plaats in het Slowaarkse Instituut aan de Rákóczi utca. Daar is een concertzaal en het is werkelijk volle bak! Afgeladen vol. Mensen moeten op de gang en op het podium zitten! De vrouw van István is voorzitter van de World Cimbalom Association en een werkelijke virtuoos. Met begeleiding van haar dochter Anita en een Slowaaks trio spelen ze een mooie avond vol!

Ik blijf in de Veres Pálné utca weer slapen. Een prima uitvalsbasis, midden in de stad.

di 16-01-2007

Ik werk de ochtend in de Veres Pálné utca. Om 14.00 uur heb ik een afspraak bij de Nederlandse Ambassade. Het gesprek was met iemand van de EVD in Den Haag die nieuw is op het werkgebeid Midden- en Oost-Europa.
Niet erg interresant, maar je weet maar nooit.

Terug in Balatonkenese wordt er weer hard gewerkt aan de Hongarije-site. Wat wordt ie mooi!

wo 17-01-2007

Om 8 uur het zelfde ritueel als maandag: naar de fysio. Aansluitend gewoon werken.
Tussen de middag even een bakkie doen met een gebakje in de csukrásda en business as usual.

Héél hard bezig om de site compleet te krijgen.

Om een uur of 6 even naar het zwembad en de sauna.

do 18-01-2007

De ochtend doorgebracht op massagetafles hier in het dorp. Eerst om 8 uur bij de fysio voor mijn rug en schouders en vervolgens bij een masseur in het dorp die mijn hele lijf weer eens onderhanden te nemen. Wat kom je daar gebroken uit zeg!

In de middag ga ik even de sleutel van het badkastje in het Marina-port-hotel terugbrengen omdat ik dat in mijn zak had laten zitten. Onderweg terug naar huis wordt ik gebeld door Jannie en Chris Wachtendonk. Die zitten de komende 6 à 7 weken in het huis van Jan Vosmeijer in Balatonfökajár. Zij gaan Huba adopteren en moeten zolang hier zijn, opdat de adoptie-begeleiders een oogje in het zeil kunnen houden.
Zij zitten in de Cukrászda in Balatonkenese en hebben mijn telefoonnummer gekregen voor hulp om op het internet te komen. Kijk maar eens op hun site: » http://hubawachtendonk.waarbenjij.nu/.

De rest van de dag werken.

vr 19-01-2007

Het wordt saai om te schrijven (en waarschijnlijk ook om te lezen) maar vanochtend om 8 uur bij de fysio en daarna: 'an die Arbeit'! Munkálkodik!

za 20-01-2007 en zo 21-01-2007

Ik pak maar even twee dagen bij elkaar, want die lijken volledig op elkaar!

Deze twee dagen heb ik besteed om de portal » Hongarijevandaag.nl een vreselijk 'duw' te geven. In twee dagen tijd heb ik 64 huizen en 740 (!) foto's op de site gezet. De huizen van Authentic Hongaars en Vastgoed Hongarije staan er op. Het begin is er!

Zondag ben ik nog even bij Jannie en Chris in Balatonfökajár gaan kijken en tot mijn verbazing was Huba er! Een heerlijk spontaan, blij en vooral druk ventje! Alles ging daar prima.

Nog even deze site bijwerken en dan mijn mandje in.

Als je wilt zien wat het allemaal geworden is met de portal, klik dan op onderstaande banner. Ik hoop een en ander met een week te kunnen lanceren. Dinsdag a.s. naar Femmy in Szentistván om wat uit te leggen en in Oudega is Jan Vosmeijer aan het testen.