OverzichtContact

Algemeen:

Overzicht

Ik ga 'the next step' in het 'Hongarije-proces' zetten!

Op dinsdag 7 november 2006 vertrek ik voor een oriëntatieperiode naar Hongarije.

Ik ga voor een periode van een maand of drie wonen in het gastenverblijf van Lajos Eleven in Balatonkenese aan het Balatonmeer. Lajos heb ik tijdens mijn rondreis afgelopen zomer ontmoet.
In de kelder van zijn huis is een gastenverblijf (moet ie nog wel stevig opruimen), waar ik deze 3 maanden ga verblijven. Van daaruit zal ik veel gesprekken gaan voeren in Budapest om te proberen mijn zakelijke activiteiten van de grond te krijgen.

Klik op de kaart voor een vergroting

Lukt dat, dan is mijn basis gelegd in Hongarije en ga ik verder kijken naar definitieve vestiging aldaar. Lukt dat niet, dan kom ik onverrichter zake weer terug en probeer ik het leven hier weer op te pakken (appelmoespotten dichtdraaien bij Hak of zo). Van dat laatste ga ik natuurlijk niet uit!

Hiernaast de kaart van Hongarije met de plaatsen Balatonkenese, Székesfehérvár en Budapest aangeduid. Klik op de kaart voor een vergroting.

Op de foto's hieronder zie je dat Lajos nog wel even wat werk heeft om het gastenverblijf leefbaar te maken.
Maar ik heb alle vertrouwen erin dat het goedkomt!

Hier klikken om naar de galerie te gaan.


Eleven Lajos

Nog wat achtergrondperikelen:

Vanuit Balatonkenese kan ik met de auto naar Székesfehérvár, dat is zo'n 40 kilometer, om dan vervolgens met de trein naar Budapest te gaan. Er vertrekt ongeveer ieder half uur (héél veel voor Hongarije!) een rechtstreekse trein naar Budapest. De reisafstand met de trein is 67 kilometer en duurt tussen 1 en 1¼ uur. Een retour (zonder fiets) kost ft. 1.432 (€ 5,40) en de trein stopt in hartje Budapest (Budapest-Déli pu) (aan de westelijke kant van de Donau ter hoogte van de Széchenyi lánchíd).
Verder reizen met de fiets of het openbaar vervoer is geen probleem.

Ook voor de terugreis zijn vele treinen.

Mijn werk aan de internetportals » www.RFID4u.nl en » www.BARCODE4u.nl gaan, net zoals afgelopen zomer, gewoon door! Doordat ik bij Lajos over een vaste internetverbinding beschik, is bellen met Nederland via Skype een makkie.

In de contact-gegevens van deze site staat hoe je me kunt bereiken. Gewoon op m'n Hongaarse is het makkelijkste!

Inspiratie

Onlangs kreeg ik deze inspiratiemail:

Op de vraag 'waarom' is er slechts één antwoord: Waarom niet?

Inderdaad: waarom zou ik het NIET doen? Als ik het nu niet doe, doe ik het misschien nooit meer.

De zakelijke activiteiten

Aan deze site wordt momenteel hard gewerkt: