OverzichtContact

Algemeen:

Overzicht

Op het moment dat ik deze bijdrage open, valt er een hele mooie en inspirerende mail binnen:


Welk hoger doel zou er
in het leven kunnen zijn
dan te leven zoals
je werkelijk bent?

di 07-11-2006

We schrijven dinsdag 7 november 2006; het is zover!
Vandaag begin ik aan de ortiëntatie van 3 maanden op het starten van een eigen onderneming in Hongarije.
Ik hoopte vandaag tot minstens in Regensburg te komen, maar eigenlijk tot in Oostenrijk, zodat het te rijden stuk woensdag niet zo groot is. Ik wil op tijd in Balatonkenese zijn. Donderdag en vrijdag zit ik immers 2 volle dagen bij de waterconferentie bij de Ambassade in Budapest en blijf ik in Budapest overnachten.

Het begint beroerd, want op zo'n 6 kilometer afstand van mijn huis sta ik, op de A58 bij de afrit naar 'Bavel', stil. Een kwartier duurt de vertraging waarna ik verder kan. De rest van alle kilometers dwars door Duitsland en Oostenrijk verloopt prima. Zonder één file kan ik met een snelheid van 140/150 km continue door. Her en der eens even pauzeren en koffie drinken.

In Linz ga ik een hotel zoeken, helaas alles vol. Om 19.00 uur bereik ik Sankt Valentin in Oostenrijk, tussen Linz en St. Pölten. Het eerste hotel is ook vol en de tweede heeft nog één kamer.

De kilometerteller wijst nu 970 kilometer aan. De routeplanner geeft aan dat ik morgen nog slecht 376 kilometer moet. Gaat dus prima!

wo 08-11-2006

Na een goede nachtrust even ontbijten en om 8 uur gaan rijden. Ook nu verloopt alles weer voorspoedig. Ik passeer om 10.15 uur de Hongaarse grens en kom ik rond 13.30 uur aan in Balatonkenese.

De middag besteed ik aan het uitpakken van mijn spullen en het inrichten van mijn woonruimte. Kijk maar eens » hier.