Heen- en terugreis
De fietsroutes
Budapest
Leuke reacties

Wat heeft die Jan nou gedaan?

Op 18 mei 2006 ben ik stap gegaan voor een reis van 2½ maand door Hongarije. Op 23 juli ben ik terug thuisgekomen.

Ik koesterde al bijna 2 jaar de wens om eens iets bijzonders te doen en op 18 mei was het zover: Jan trekt de wijde wereld in!

De keuze is gevallen op een werk-vakantie op de fiets door Hongarije.
Ja, de woordkeuze is correct: het werk is gewoon doorgegaan, maar tóch heb ik 2½ maand op de fiets, met de trein en de auto dwars door Hongarije gereisd.

Het idee voor een werk-vakantie is mede gebaseerd op het boek 'The world is flat' (de wereld is plat) van Thomas L. Friedman. Die schrijft dat professionals uit alle windstreken werken vanuit hun eigen huis alsof hun kantoren naast elkaar liggen. Door de voortgeschreden techniek kan met een laptop en een internetverbinding vanuit elke locatie in de wereld worden gewerkt. Dat kan ik ook heb ik gedacht!

De verdere uitbouw en het onderhoud van de website www.RFID4u.nl, waaraan ik de eerste maanden van 2006 keihard heb gewerkt, kon ook vanuit een internet-café op de poesta in Hongarije (onder het genot van koffie met appelgebak!).

Op deze site kun je de oorspronkelijke reisplannen vinden en het dagboek met foto's dat ik dagelijks heb bijgehouden.Printerversie

Home | The world is flat | Levenskunst | Dank!