Heen- en terugreis
De fietsroutes
Budapest
Leuke reacties

Boek 1

Ik heb even twee boeken tegelijkertijd op mijn 'nachtkastje' liggen.

Het eerste boek is: Water weet het antwoord

Water weet het antwoord laat zien hoe water reageert op veranderingen in ons collectieve en individuele bewustzijn. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto vroor watermonsters in die tevoren waren blootgesteld aan negatieve of positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek.
Daarna maakte hij foto's van de waterkristallen en stelde vast dat de positief beinvloede watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties resulteren in lelijke, misvormde kristallen.
Aangezien de wereld en wijzelf voor zeventig procent uit water bestaan, hebben we met deze eigenschap van water de sleutel in handen om grote veranderingen te bewerkstellingen, zowel op persoonlijk vlak als op collectief en mondiaal niveau.
Boek 2

Het tweede boek: Als ik 'nee' zeg, voel ik mij schuldig


Boeken in mijn fietstas

Deze boeken heb ik bij me:


Verder

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Terug


Gelezen

Deze boeken heb ik inmiddels gelezen:


Terug

Verder


Ook gelezen, maar geen plaatje:

De melancholieke revolutie door Lieve Joris
Dit boek is een verslag van meerdere reizen van Lieve Joris door Hongarije in 1989 beginnend in de tijd van de herbegrafenis van de leider van de opstand van 1956 Imre Nagy.


Op bijzondere wijze zijn er wat extra boeken aan mijn tas toegevoegd. Ik heb niet overal plaatjes van, maar je ziet alles vanzelf voorbij komen.


Printerversie

Home | The world is flat | Levenskunst | Dank!