Heen- en terugreis
De fietsroutes
Budapest
Leuke reacties

16 juni 2006 (donderdag)

Vandaag rij ik van Eger naar het Balatonmeer. Het idee is om daar ergens mijn auto te parkeren en vervolgens weer te gaan fietsen.

De afstand bedraagt zo'n 260 kilometer en in Budapest is het 34 graden.

Foto's van onderweg heb ik niet, ik heb veel muziek geluisterd en een aantal nummers ontroerde mij enorm. Om de wereld deelgenoot te maken van mijn ontroeringen, heb ik er hieronder twee weggezet. Kun je meezwijmelen met mij!

Nena - irgendwie irgendwo irgendwann [5.696 KB]
Robby Williams - Feel [4.125 KB]

Maar ook:
Do - Heaven
Ramses Shaffey en Liesbeth List - Pastorale
Dana - All kinds of everything
Joe Cocker - You are so beautiful

De plaatselijke ijstent is een internet-hotspot, dus ik besluit om daar maar eerst even naar toe te gaan. Min of meer per ongeluk vraag ik of hij ook een overnachtingsadres weet. Moment: even mijn broer bellen en even vragen. En ja hoor: mijn auto mag in zijn garage staan en ik kan bij zijn broer slapen. Slapen kost € 15 voor een nacht en de prijs voor het stallen van mijn auto mag ik zelf zeggen. Dit is geweldig.

Zo angstig als ze hier zijn voor diefstal van van allerlei spulletjes, zo makkelijk zijn ze weer aan de andere kant: ik krijg de sleutel van de garage van het huis van zijn broer, ook van zijn garage!

Ik laat Lajos (de eigenaar van de ijstent) mijn website van Hongarije zien. Bij hem thuis aangekomen moet ik ook maar eens komen kijken: hij beheert wel 30 websites van het hele dorp!

We wisselen visitekaartjes uit. Toch maar eens kijken wat we voor elkaar zakelijk kunnen betekenen. Wie weet.
Siófok <

Veszprém >

Printerversie

Home | The world is flat | Levenskunst | Dank!