Ons aanbod mousserende wijnen:

Hungaria Grande Cuvée Brut De met zorg geselecteerde druiven voor deze mousserende wijn, en de fermentatie in de fles volgens de 'Methode Classique', staan garant voor deze harmonisch elegante droge mousserende wijn. Deze Grand Cuveé is favoriet bij mensen die gastronomie hoog in het vaandel hebben staan.

Hungaria Extra Dry De met zorg geselecteerde druiven voor deze mousserende wijn, en de fermentatie in de fles volgens de 'Methode Classique', staan garant voor deze harmonisch elegante droge mousserende wijn. Het enige verschil met de Hungaria Grande Cuvée Brut is dat de Hungaria Extra Dry 100% droog is.

Hungaria Rosé De met zorg geselecteerde druiven voor deze mousserende wijn, en de fermentatie in de fles volgens de 'Methode Classique', staan garant voor deze harmonisch elegante droge mousserende wijn. De rosé van Hungaria is hetzelfde gemaakt als de andere twee mousserende wijnen van dit wijnhuis. In de rosé is echter een blend gebruikt van Kékfrankos en Pinot Noir voor het verkrijgen van de mooie roze kleur.