Dit rood/rosé wijnpakket bevat 6 flessen, van ieder van de volgende wijnen steeds 1 fles:

Chapel Hill Pinot Noir 2005 Droge rode wijn. Deze Pinot Noir is vol en rijk van smaak, mensen die houden van tannine en fruit zullen verrast zijn van de aangename smaak. Zachte terroir / bos smaak, vol en fruitig. Ideaal voor bij de barbecue, bij gegrild vlees en zeevis.

Takler Trio Cuvée 2003 Van het druivensap heeft 20% gerust in stalen tanks en 80% op eikenhout voor een periode van 20 maanden. Uiteindelijk is deze rode wijn gebotteld 23 juli 2003. Deze wijn heeft voor een periode van 20 maanden op grote eikenhouten vaten gelegen waardoor zachte vanille houttonen deze wijn verrijken.

Takler Kékfrankos 2005 De druivensoort Blaufränkisch is dankzij de Romeinen te vinden in Hongarije, hier wordt deze druivenvariėteit de Kékfrankos genoemd wat letterlijk Blaufränkisch betekent. Deze zeer fruitige droge rode wijn heeft een smaak van zwarte bessen zoethout en bramen. Mooi vol van smaak en een lange aangename afdronk.

Takler Szekszárdi Merlot 2004 Dit ras is de 'jolly-joker' van het wijngebied van Szekszárd. Nergens in Hongarije heeft dit ras zo een goede plaats gevonden als in Szekszárd. Onmisbaar onderdeel van de Bikavér. 10 maanden gerijpt in grote lagervaten en gedeeltelijk in al eerder gebruikte barriques. Karakteristiek is zijn diepe robijn rode kleur, levendigheid en een bouquet vol met gerijpte vruchten. Deze rijkdom gaat verder in zijn aroma, mooie body en een fluweelachtige afdronk. Deze wijn is heerlijk bij gebraden vlees maar bij lam laat hij zich van een nog mooiere kant zien.

Chapel Hill Kékfrankos/Pinot Noir Cuvée 2004 Droge rode wijn. Deze vol fruitige rode cuveé wijn is zeer zacht van smaak. Het zachte tannine ondersteund de smaak van aardbei, zwarte bes en framboos. Met een zachte smaak van terroire een zeer aangenaam glas wijn. Heerlijk bij carpaccio, salades en kip.

Hungarovin Bikavér Het welbekende stierenbloed. Deze wijn is gemaakt van de merlot, cabernet sauvignon, kadarka, kékfrankos en cabernet franck. Dit is de meest betaalbare Bikavér van Hongarije. Een toegankelijke, soepele wijn.

Prijs per pakket van 6 flessen  € 60,00  
Bestellen  Hier