Dit witte wijnpakket bevat 6 flessen, van ieder van de volgende wijnen steeds 1 fles:

Badacsonyi Kápolna Cuvée 2002 De zanderige grond en de positieve invloed van het nabijgelegen Balatonmeer, hebben meegeholpen aan het frisse en fruitige karakter van deze wijn. Zacht, frisdroog en vol van smaak. Aanbevolen bij vis en wit vlees.

Badacsonyi Kápolna Cuvée 2005 Deze Kápolna 2005 is aromatisch en vol van smaak. Verrijkt met zachte kruiden. Complex en fruitig met een lange afdronk en een aangenaam klien zoetje. Rijke complexe wijn voor de kenner. Uitermate geschikt bij Indische gerechten en vis.

Badacsonyi Helbeck Cuvée 2004 Deze wijn gemaakt van de Chardonnay en de Gewurtztraminner is een hele bijzondere, complexe wijn. De combinatie van deze twee druiven zorgt voor een breed pallet met veel smaakcomponenten. Een uitdagende wijn met een verassend bouquet.

Chapel Hill Chardonnay 2005 Droge witte wijn. Deze wijn is een gemaakt van 100% Chardonnay. Met een zacht botertje en aangename toast/rook smaak. Het spoorbare eiken/vanille ondersteunt de brede smaak in de mond. Vol, fruitig, droog en zacht. Ideaal bij de vis en salades.

Budai Irsai Olivér 2005 Helder geel met groene tinten. Een bouquet wat neigt naar rozen en lavendel. Een typiche smaak van muscaat en frisse zuren. Ligt geparfumeerde aroma’s van tropische vruchten. Een heerlijke kruidige wijn met een aangename afdronk. Zeer vol van smaak. Medaille winnaar!

Tokaji Aszu 3 Putt. 1999 Tokaji Aszu 3 Putt. De klassieke Hongaarse dessertwijnen van St. Stephans Crown geven een duidelijk beeld van hoe de bekende Aszu wijnen zijn bedoeld. Uitdagende, verassende wijnen.

Prijs per pakket van 6 flessen  € 60,00  
Bestellen  Hier